Допоможіть моєму хворому сину на лікування МБФ Портал, MBF Портал, mbfportal.com
Дата публикации: 12.09.2012 в 12:35

Допоможіть моєму хворому сину на лікування

Допоможіть моєму хворому сину на лікування

Письмо мамы:

Привіт. Історія мого сина Сергійка. Родився доношеним в 38 тижнів. Був здоровий. Син кесерський, тому що я погано бачу. Виписаний з роддому на 7-ий день. Має 3 щеплення БЦЖ і 2 Гепатита.

В 3-и місяці почалися судоми, почав погано тримати голову. Голова почала хилитися назад. Ми побачили, що щось не так, потім зробили нейросонограму, але вона показала що все добре, нам сказали що син здоровий.

У 6-ть місяців ми поїхали у Київ до Перфілова і він відразу сказав, що у дитини ДЦП і Епілепсія, та що він повністю сліпий (атрофія зорових нервів, але зарас він трошки бачить). До цього списку додалися гідроцефалія і мікроцефалія.

З Києва приїхали і відразу з тим діагнозом пішли в лікарню. За 2-а роки ы 2-а місяці лежали в неврології. Дуже часто хворіє на бронхіт, пневмонію і астму. В 11-місяців починав ходити на пальчиках і стояв на ногах, а зарас у нього відказали ноги повністю. Почалася 2-а Гіпеплагія. Ручками теж погано рухає. Ми скільки лікуємо і нічого не помагає.

У 2-а роки впав у кому,ніхто вже не казав що буда жити,але він вижив. Маєже зовсім не реагує,не має рефлексу жування.Уроті гіпотонус. Нам дуже потрібне лікування у Трускавці і у Дельфінарії,але коштів ми таких не маєно.4 рази їздили у Львів,робили різні аналізи.Аналізи добрі,а чому дитина хвора лікарі не знають.Ви не думайте що я якась аферстка.В мене справді біда і мені потрібна ваша підтримка і допомога.

Дуже вас прошу допоможіть зібрати кошти на лікування у Трускавці – 10 000 грн.

Реквізити:

  • АТ "Райффайзен Банк Аваль";
  • р/р 2625935367;
  • КОД ЗКПО 20551707;
  • МФО 336462;
  • Призначення платежу: зарахування коштів на картковий рахунок–0546413000 для Шищук Світлана Володимирівна.

Мій номер –0974402592

Просмотров: 608
Опубликовано организацией Янголятко
Категория благотворительности Благотворительность
Социальные ссылки
Другие акции организаций
Уже сказали
    На данный момент на этой странице нет комментариев.
Уважаемый посетитель, комментарий на портале могут оставлять только зарегистрированные пользователи и организации. Если у Вас есть аккаунт, войдите. После входа Вы можете пользоваться всем сервисом на портале.
  • VK
  • Facebook
Погода
Погода в Киеве

влажность:

давление:

ветер:

Задать вопрос модератору
Здесь можно написать письмо модератору
Ваше имя
Ваш email
Текст