- Мыстецкий Арсенал порадует киевлян новым проектом
- 1 сентября 2011г. в «Школе Ирины»
- Рождественские встречи-2013: праздник приближается
- Тренінг "Розвиток особистості"
- Скажите зиме «прощай» в «Парке Киевская Русь»
- Запрошуємо житомирських студентів для участі у проекті «Нові медіа в дії»
- Майстерня «Емаус – Оселя» – незабаром відкриття
- «Приятелі дітей» починають період літніх таборів
- МК Пишем маслом – Сны О Море!
- Відпочинок вихідного дня- Медовий Спас!
- Благодійний марафон "Доброта Миколая"
- Благотворительный Концерт
- Благотворительный концерт в г. Донецк
- Конкурс Google Science Fair
- Добрые сердца Днепропетровска, объединяйтесь!
- Гуляем на Крещение в «Киевской Руси»
- Національна Телемедична Мережа – перші результати
- Петриківський розпис: минуле в сучасному
- Ярмарок безкоштовного дитячого одягу та іграшок
- В здоровом теле здоровый дух
Благотворительный фонд Дитячий світ
Основная информация
Банковские реквизиты
Головною метою діяльності фонду є здійснення посередництва між меценатами і проблемами, пов’язаними із життям і здоров’ям дітей в Україні з метою їх вирішення. Зокрема, фонд «Дитячий світ» реалізує довгострокову програму по боротьбі із дитячою смертністю - допомагає обладнати необхідним медичним обладнанням дитячим медичним закладам. Також фонд опікується благоустроєм їх приміщень, працює над створенням комфортної атмосфери у дитячих лікарнях тощо. Фонд забезпечує акумуляцію і ефективне використання отриманих благодійних коштів з метою досягнення максимального ефективного результату.
Стратегічні завдання фонду:
• реалізація цільових програм, спрямованих на турботу про здоров’я українських дітей;
• реалізація низки спеціалізованих загальних проектів із медичними закладами, метою яких є вдосконалення технічної бази дитячої медицини в регіонах;
• проведення благодійних програм і проектів, спрямованих на реформування системи охорони здоров’я дітей, надання конкретної допомоги дітям із проблемами здоров’я;
• сприяння впровадженню інноваційних технологій в українській медицині;
• залучення добровільних пожертв громадян, кому небайдужа доля хворих дітей, для реалізації благодійних програм з метою оптимізації діяльності дитячих медичних закладів.
ПРОГРАМИ ФОНДУ
Упродовж 2006 року фонд реалізував благодійну програму зі збору коштів на реанімобіль (“операційної на колесах”) для Науково-практичного медичного центру дитячої кардіології та кардіохірургії. У ході благодійної акції було зібрано необхідну суму і придбано реанімобіль для кардіоцентру.
• У 2007 році фонд спільно із журналом „Однокласник” провів Всеукраїнський конкурс юних журналістів „Твій погляд”. У конкурсі взяли участь понад 500 дітей зі всіх областей України.
• З 2007 року фонд проводить всеукраїнську благодійну програму “Здорові діти у щасливій країні”, метою якої є збір коштів на придбання необхідного медичного обладнання для реанімаційних відділень 25 обласних дитячих лікарень, що сприятиме зниженню рівня дитячої смертності в Україні. В рамках програми медичне обладнання передано вже 13 обласним дитячим лікарням.
• З 2007 року фонд є співзасновником Національного конкурсу „Благодійник року” (разом із МБФ „Україна 3000”, Центром філантропії та Українським форумом благодійників), представник фонду є Головою Журі конкурсу. Конкурси успішно проведено у 2007, 2008, 2009 і 2010 роках.
• З 2008 року фонд проводить Програму технічної допомоги для неприбуткових організацій. У рамках програми протягом 2008-2009 років 17 громадським організаціям із 9 областей України, які надають соціальні послуги соціально незахищеним верствам населення, було передано комплекти меблів, оргтехніки та інших матеріалів.
• У 2008 році фонд надав допомогу 24 багатодітним родинам із чотирьох областей, які постраждали внаслідок повені в Західній Україні.
Протягом 2011 року фонд планує передати комплекти медичного обладнання 5 обласним дитячим лікарням, а також продовжити проведення Національного конкурсу „Благодійник року”.
В цілому фонд «Дитячий світ» планує проведення низки проектів, які сприятимуть підвищенню якісного рівня охорони здоров’я дітей в Україні, відродженню і популяризації меценатства та реалізації стратегії соціальної відповідальності бізнесу в Україні.
Місія благодійного фонду «Дитячий світ» ґрунтується на тому, щоб кожна кампанія чи акція, проведена фондом, надавала реальну допомогу дітям з різними вадами здоров’я, а також сприяла зростанню інформованості населення про найбільш гострі проблеми здоров’я дітей.
Команда Джура Красногвардейского района. Общественная организация | |
Благо Благотворительный фонд | |
Допоможемо Дітям Общественная организация |