Международный благотворительный фонд Українська фундація громадського здоровя

Скіпальська Галина Богданівна

Основная информация

Руководитель
Скіпальська Галина Богданівна
Город
Телефон
(044) 278-2358
Веб-сайт
Категория
Охрана здоровья Благотворительность 

Банковские реквизиты

Расчетный счет
-
Банк
OTP Банк
МФО
-
Код из ЕГРПОУ
35910485
О компании

МБФ «Українська фундація громадського здоров’я» (УФГЗ) – українська благодійна організація, заснована 2008 р. міжнародною організацією «Право на здоров’я» (HealthRight International) для продовження її успішних ініціатив соціальної підтримки та допомоги вагітним, породіллям та молодим матерям з дітьми, іншим вразливим категоріям жінок, дітей та молоді та їх родинам.

Членами правління та наглядової ради „Української фундації громадського здоров’я”, які підтримали її становлення та розвиток, є керівники "Права на здоров’я" (HealthRight International) в Україні та США, Всеукраїнської благодійної організації „Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ” та Державної соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді.

Інтереси організації в 14 регіонах України представляють співробітники зазначених державних і громадських структур та активісти міжнародних громадських організацій, зокрема БФ „Карітас” та Корпусу миру в Україні. Це ініціативні та цілеспрямовані фахівці, спеціалісти з багаторічним досвідом роботи в галузях охорони здоров`я, права, освіти та соціальної сфери.

Миссия

УФГЗ працює у сфері охорони громадського здоров’я та захисту прав людини задля забезпечення можливостей щодо охорони здоров’я тих, хто опинився у складних життєвих обставинах. Нашою метою є впровадження довгострокових змін, які сприятимуть охороні громадського здоров’я та одночасному захисту прав людини. Наші проекти працюють на вирішення медичних та соціальних проблем, що ускладнюються одночасним порушенням прав людини, з особливим наголосом та досвідом роботи на ВІЛ-позитивних, наркозалежних жінках, їхніх дітях, дітях вулиці та вуличній молоді.

Комментарии для организации
    На данный момент на этой странице нет комментариев.
Уважаемый посетитель, комментарий на портале могут оставлять только зарегистрированные пользователи и организации. Если у Вас есть аккаунт, войдите. После входа Вы сможите пользоваться всем сервисом на портале.
Сведения о регистрации
Дата регистрации организации
1 Марта 2008
№ документа
-
Наименование органа, выдавшего свидетельство
Міністерство юстиції
Населенный пункт, в котором находится регистрирующий орган
Київ
Учредители организации
HealthRight International
Задать вопрос модератору