- МБФ Костянтина Кондакова оголошує конкурс на розробку кращого рекламного макету
- Празднуйте День Независимости энергично в «Парке Киевская Русь»!
- Ярмарок безкоштовного дитячого одягу та іграшок
- Мыстецкий Арсенал порадует киевлян новым проектом
- Конкурс Google Science Fair
- В Николаеве стартует благотворительная акция «Собери портфель ребенку»
- Благотворительный концерт в Константиновке
- Спецпроект против рака груди «Проверь себя. Сохрани жизнь»
- «Ту Стань» запрошує взяти участь у конкурсі музик
- Фотоконкурс «Сделано с любовью»
- Центр Української Культури та Мистецтва приймає фотовиставку Олексія Плиско «Життя в русі»
- Запрошуємо житомирських студентів для участі у проекті «Нові медіа в дії»
- 30 листопада 2011р. дорогами Вінниччини проїде колона Національного автопробігу «На запчастини – тільки машини!».
- Конкурс на бесплатное обучение в компьютерной академии «Шаг»
- «Бісер: Вчора. Сьогодні. Завтра». Центр Української Культури та Мистецтв презентує нову виставку
- В Києві відбудеться виставка польського художника Альфонса Кулаковського «…звідти і звідси…»
- Благотворительный фестиваль "Сладость в радость"
- Запрошуємо на Майстер-клас з писанкарства "Всесвіт у долонях"
- Занятия в гончарной мастерской
- Благодійний марафон "Доброта Миколая"
Международный благотворительный фонд "Здоров`я українського народу"
Основная информация
Банковские реквизиты
Міжнародний благодійний фонд “Здоров’я українського народу” – міжнародна благодійна неполітична та нерелігійна організація, що здійснює реалізацію проектів та програм в сфері охорони здоров’я, направлених на зміцнення та покращення здоров’я українського народу, розвиток медицини та створення необхідного рівня медичного та соціального забезпечення населення; член Асоціації благодійників України, Українського форуму благодійників; Американської Торгівельної палати, підписант Української мережі Глобального Договору ООН, член Громадської Ради при МОЗ України.
Створений в грудні 2009 року за ініціативи американських та українських благодійників.
Має ознаку неприбутковості 0005 та має право вести діяльність на території всієї України та США у співпраці з медичними закладами, національними та міськими органами виконавчої влади, комерційними підприємствами та неприбутковими громадськими організаціями.
Збереження і зміцнення здоров’я Українського народу
"Защита детей Чернобыля" Благотворительная организация | |
Інше Життя Международный благотворительный фонд | |
Доброта Благотворительный фонд |