- В Павлоградской воскресной школе открыли специализированный класс для слаборазвитых детей
- 30 листопада 2011р. дорогами Вінниччини проїде колона Національного автопробігу «На запчастини – тільки машини!».
- В Житомирі стартує проект «Нові медіа в дії»
- Благотворительная акция «Открой сердце – Выбери жизнь!» в честь празднования Масленицы
- Праздники по будням в «Школе Ирины».
- Анонс благотворительного марафона к Международному дню онкобольного ребенка в Харькове
- "Другие дети": презентация фильма об аутистах
- Благотворительный концерт в Константиновке
- Херсонская молодежь примется помогать больницам
- Майстерня «Емаус – Оселя» – незабаром відкриття
- Благотворительный онлайн-аукцион живописи
- «Сохраним небо» - экологическая акция в Николаеве
- Благотворительный проект «Детство для всех!»
- "Мистецькі вихідні–2012" вже на старті!
- Благодійний марафон "Доброта Миколая"
- Вулична акція "Живі книжки попереджають про небезпеку"
- Тренінг "Розвиток особистості"
- Добрые сердца Днепропетровска, объединяйтесь!
- В здоровом теле здоровый дух
- 1 сентября 2011г. в «Школе Ирины»
Допоможемо Владиславу Бондаруку побороти лейкоз
"Тиждень назад я ще була щасливою мамою, бо чула щебіт своїх діток, але біда підкралась несподівано. Мій маленький синочок Владік захворів на дуже страшну хворобу. Дитині діагностували "гострий лімфобластний лейкоз". Я ладна віддати своє життя, тільки цим я не врятую життя своєї кровиночки". Саме такими словами розпочинає розмову з нами мама Владика Боднарука.
Віра Володимирівна скромна жінка, яка самостійно виховує двох неповнолітніх дітей. Почавши лікування Владика вона усвідомлює, що без сторонньої допомоги не зможе пройти і першого курсу хіміотерапії, тому з розпачем у очах звертається до усіх нас з проханням підтримати її на нелегкому шляху порятунку своєї дитини.
Лікування Владика розпочато, розписані протоколи, пройдені консультації з лікарями. Попереду довготривалі хіміотерапії та надія на Бога і всіх нас!
Тел. мами Владика – 098 3830086 (Віра Володимирівна).
Домашня адреса: вул. Г. Хоткевича, 46/3, кв.50, м. І��ано-Франківськ.
Реквізити для надання допомоги:
- Отримувач: БО "БФ ТИ-АНГЕЛ";
- р/р: 26000060398106;
- КОД (ЄДРПОУ): 36321738;
- Код банку (МФО): 336677;
- Банк отримувача: ПриватБанк;
- Призначення платежу: благодійна пожертва на лікування Боднарук Владислава.