Допоможемо Владиславу Бондаруку побороти лейкоз МБФ Портал, MBF Портал, mbfportal.com
Дата публикации: 20.10.2012 в 16:06

Допоможемо Владиславу Бондаруку побороти лейкоз

Допоможемо Владиславу Бондаруку побороти лейкоз

"Тиждень назад я ще була щасливою мамою, бо чула щебіт своїх діток, але біда підкралась несподівано. Мій маленький синочок Владік захворів на дуже страшну хворобу. Дитині діагностували "гострий лімфобластний лейкоз". Я ладна віддати своє життя, тільки цим я не врятую життя своєї кровиночки". Саме такими словами розпочинає розмову з нами мама Владика Боднарука.

Віра Володимирівна скромна жінка, яка самостійно виховує двох неповнолітніх дітей. Почавши лікування Владика вона усвідомлює, що без сторонньої допомоги не зможе пройти і першого курсу хіміотерапії, тому з розпачем у очах звертається до усіх нас з проханням підтримати її на нелегкому шляху порятунку своєї дитини.

Лікування Владика розпочато, розписані протоколи, пройдені консультації з лікарями. Попереду довготривалі хіміотерапії та надія на Бога і всіх нас!

Тел. мами Владика – 098 3830086 (Віра Володимирівна).

Домашня адреса: вул. Г. Хоткевича, 46/3, кв.50, м. І��ано-Франківськ.

Реквізити для надання допомоги:

• Отримувач: БО "БФ ТИ-АНГЕЛ";
  • р/р: 26000060398106;
  • КОД (ЄДРПОУ): 36321738;
  • Код банку (МФО): 336677;
  • Банк отримувача: ПриватБанк;
  • Призначення платежу: благодійна пожертва на лікування Боднарук Владислава.

Просмотров: 36
Опубликовано организацией Ти-Ангел
Категория благотворительности Благотворительность
Социальные ссылки
Другие акции организаций
Уже сказали
    На данный момент на этой странице нет комментариев.
Уважаемый посетитель, комментарий на портале могут оставлять только зарегистрированные пользователи и организации. Если у Вас есть аккаунт, войдите. После входа Вы можете пользоваться всем сервисом на портале.
Задать вопрос модератору
Здесь можно написать письмо модератору
Ваше имя
Ваш email
Текст