Назустріч морю МБФ Портал, MBF Портал, mbfportal.com
Дата публикации: 15.05.2012 в 17:43

Назустріч морю

Назустріч морю

Благодійний фонд «Богуслав» оголошує про початок благодійного проекту «Назустріч морю» по організації відпочинку та лікування дітей і молоді з діагнозом ДЦП.

Декілька років поспіль фонд опікується хворими дітьми з громадської організації інвалідів «Першоцвіт» Богуславського району Київської області.

На плечі батьків таких хворих дітей, забутих державою та людьми, лягає великий тягар виживання в сучасних умовах. Як нікому, їм необхідне лікування та відпочинок.

Завдяки допомозі небайдужих людей, такі сім’ї мають можливість протягом 10 днів у червні та вересні 2012 року оздоровитися в санаторії «Борисфен» м. Очаків Миколаївської області.

Комфортабельний двохмісний номер із зручностями, п’ятиразове харчування, чудовий парк, тепле море призначені для повноцінного відпочинку та лікування хворих дітей та їх батьків.

Запрошуємо Вас прийняти участь у благодійній акції «Назустріч морю»!

3 000,00 грн. – вартість 10-денної путівки на двох (дитини та супроводжуючого).

Подаруйте десятиденний відпочинок та повноцінне лікування дитині з діагнозом ДЦП!

Благодійні внески просимо перераховувати на поточний рахунок Благодійної організації «Благодійний фонд «Богуслав» № 260063013601 в АТ «Банк Богуслав» МФО 380322 (ЕДРПОУ 35669465) з поміткою «Безповоротна фінансова допомога на благодійний проект «Назустріч морю».

Просмотров: 814
Опубликовано организацией Богуслав
Категория благотворительности Охрана здоровья
Социальные ссылки
Другие акции организаций
Уже сказали
    На данный момент на этой странице нет комментариев.
Уважаемый посетитель, комментарий на портале могут оставлять только зарегистрированные пользователи и организации. Если у Вас есть аккаунт, войдите. После входа Вы сможите пользоваться всем сервисом на портале.
Задать вопрос модератору
Здесь можно написать письмо модератору
Ваше имя
Ваш email
Текст