- В этом году 1 сентября в Николаевкой области около 80-ти ВИЧ -положительных детей пойдут в школы
- Відкриття театрального сезону у «Парку Київська Русь» 24-25 березня
- В здоровом теле здоровый дух
- Зустріч Львівських громадських організацій інвалідів з керівництвом області
- IV Національний ярмарок інституційного розвитку.
- 1 сентября 2011г. в «Школе Ирины»
- Мастер-класс "Рисуем Карпаты"
- Занятия в гончарной мастерской
- Мітинг в підтримку сімейних цінностей
- IV Міжнародна конференція Українського форуму благодійників «Благодійність 2020: бачення та стратегія розвитку»
- Підсумки конкурсу
- 30 листопада 2011р. дорогами Вінниччини проїде колона Національного автопробігу «На запчастини – тільки машини!».
- Добрые сердца Днепропетровска, объединяйтесь!
- Благотворительный концерт в г. Донецк
- Херсонская молодежь примется помогать больницам
- Благотворительный Концерт
- Тренінг "Розвиток особистості"
- Анонс благотворительного марафона к Международному дню онкобольного ребенка в Харькове
- Благотворительная акция «Открой сердце – Выбери жизнь!» в честь празднования Масленицы
- Благодійний марафон "Доброта Миколая"
«Моє майбутнє – з рідною землею»
З метою підтримки юних талантів, піднесення віри у краще майбутнє та формування престижності сільськогосподарських професій з 1 січня традиційно розпочинається прийом творчих робіт на щорічний конкурс «Моє майбутнє – з рідною землею».
Умови конкурсу залишаються незмінними. Нагадаємо, для участі потрібно надіслати на нижче вказану адресу власний творчий виріб: малюнок, вірш, аплікацію тощо в рамках тематики конкурсу. Учасниками можуть стати лише діти віком до 14 років, які знайомі з діяльністю корпорації «Сварог Вест Груп» та мріють пов’язати своє майбутнє з рідною землею.
Прийом робіт проводиться з 1 січня по 15 травня 2012 року. Впродовж цього періоду на шпальтах корпоративної газети «Свароже коло» друкуватимуть найкращі роботи, за які автори отримують цінні подарунки.
Важливо! Для того, щоб творча робота змогла взяти участь у змаганні за звання найкращої, не забувайте на своєму листі обов’язково чітко вказувати власне прізвище, ім’я, вік, зворотну адресу та номер телефону.
Наша адреса: 30400, Хмельницька обл., м. Шепетівка, пров. Подільський, 20, корпорація «Сварог Вест Груп» з поміткою «на конкурс».
Бажаємо натхнення та з нетерпінням чекаємо на ваші роботи!