- Підсумки конкурсу
- Херсонская молодежь примется помогать больницам
- Добрые сердца Днепропетровска, объединяйтесь!
- Праздники по будням в «Школе Ирины».
- Благотворительный проект «Детство для всех!»
- Запрошуємо на Майстер-клас з писанкарства "Всесвіт у долонях"
- Благ��творительный Концерт
- Мастер-класс "Рисуем Карпаты"
- 30 листопада 2011р. дорогами Вінниччини проїде колона Національного автопробігу «На запчастини – тільки машини!».
- Тренінг "Розвиток особистості"
- Благотворительная акция «Открой сердце – Выбери жизнь!» в честь празднования Масленицы
- Зустріч Львівських громадських організацій інвалідів з керівництвом області
- Новый номер Библиотеки Добра
- Відпочинок вихідного дня- Медовий Спас!
- Вулична акція "Живі книжки попереджають про небезпеку"
- В здоровом теле здоровый дух
- В Павлоградской воскресной школе открыли специализированный класс для слаборазвитых детей
- Благотворительный концерт в г. Донецк
- Снова открыт Дом здоровья "Сила любви"
- Благодійний марафон "Доброта Миколая"
Тренінг: “Простір мого життя: 3 сесія «Моє життя – це життя жінки»
17-18 вересня 2011 року в рамках проекту МБФ «Карітас України» «Розвиток в Україні мережі консультативних центрів з попередження торгівлі людьми та наданню допомоги постраждалим» відбувся тренінг “Простір мого життя: 3 сесія «Моє життя – це життя жінки».
Даний захід відбувся за сприяння Міжнародної організації з міграції та Вінницького міжрегіонального центру соціальної адаптації звільнених військовослужбовців.
Мета тренінгу: розкриття можливостей та потенціалу особистості через дослідження себе, як жінки, та постійне поповнення жіночої енергії. В тренінгу прийняли участь 24 учасниці.
В очікуваннях від тренінгу учасниці висловлювали бажання пізнати себе, розкрити свої можливості, зрозуміти свою поведінку в певних ситуаціях, отримати нові знання, поспілкуватися та знайти нових друзів.
Учасницям тренінгу сподобалися вправи “Квітка. Створення букету квітів”, “Екстремал”, релаксаційні техніки, аналіз особистого життя та отримані знання, як акумулювати жіночу енергію, проаналізувати різні життєві ситуації. Під час тренінгу учасницями відбулось усвідомлення, що можна діяти та отримувати ефективні результати з меншими зусиллями, що не заважаючи один одному, а навпаки, допомагаючи, можна отримати більше можливостей для особистої реалізації.
Наприкінці заходу всі учасниці висловили побажання, щоб частіше проводились подібні тренінги, було ще більше ��нформації позитиву, розкриття можливостей та більше часу для обговорень.Всі учасниці відзначили, що запропонують своїм знайомим та близьким прийняти участь у подібних тренінгах та зареєструвались у списках на запропоновані майбутні тренінгові програми:
- «Простір мого життя»
- «Стрес. Вихід із стресових ситуацій»
- «Територія позитиву»
- «Тілесні практики роботи, направленні на розкриття себе та самореалізацію»
Наталія Мисаченко
психолог ВОПО “Джерело надії”
- Круглий стіл з представниками влади та громадських організацій.
- Жива бібліотека відбулась 22 листопада
- Стартував новий тренінг від ВОПО «Джерело надії»
- Працівники ВОПО Джерело надії взяли участь у тренінгу «Волонтерство. Командоутворення»
- Що таке стрес? Можливо це корисно?.
- 24-25 вересня відбувся тренінг для жінок “Розкрий свій жіночий потенціал”.
- Жива бібліотека запрошує в гості читачів
- Круглий стіл: «Протидія расизму та ксенофобії в контексті дітей – біженців...»
- Семінар-тренінг у м.Жмеринка Вінницької обл.
- 05 жовтня 2011 року в м. Тульчин, Вінницької області, відбувся семінар-тренінг.