- В Києві відбудеться виставка польського художника Альфонса Кулаковського «…звідти і звідси…»
- В Днепропетровске пройдет тренинг «Я и моя ответственность»
- Благодійний марафон "Доброта Миколая"
- Детско-юношеский клуб открывает новый сезон
- Празднуйте День Независимости энергично в «Парке Киевская Русь»!
- Журналісти друкованих та електронних ЗМІ вчитимуться писати про євроінтеграцію «по-новому»
- Конкурс Google Science Fair
- Фотовыставка «Дети — улыбки жизни:)»
- Работы украинского скульптора будут выставлены на показ в Лувре
- В Києві пройде виставка образотворчого мистецтва неповнолітніх, які скоїли злочини
- МК Пишем маслом – Сны О Море!
- Новый номер Библиотеки Добра
- МБФ Костянтина Кондакова оголошує конкурс на розробку кращого рекламного макету
- IV Національний ярмарок інституційного розвитку.
- Петриківський розпис: минуле в сучасному
- Центр Української Культури та Мистецтва запрошує на Всеукраїнський фестиваль Клаптикового Шиття
- Благотворительный проект «Детство для всех!»
- Національна медична премія. Визнання найкращих!
- «Приятелі дітей» починають період літніх таборів
- Благотворительный онлайн-аукцион живописи
Цюрупинська спеціальна загальноосвітня школа
Комунальний заклад «Цюрупинська спеціальна загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Херсонської обласної ради» створена у грудні 2008 року. Школа забезпечує навчально-виховний процес вихованців двох дитячих будинків м. Цюрупинська. В основі діяльності школи лежить корекційна спрямованість та соціальна реабілітація дітей з особливими освітніми потребами.
На теперішній час у школі навчається 125 учнів. В більшій пере важності хлопчики. Все що на даний момент має школа, створили учні власними руками.
У школі створено, умови для навчання дітей-інвалідів, дітей із складними вадами, дітей із відхиленнями інтелекту. Є два новітніх комп’ютерних класи, технічно оснащені майстерні швейної та столярної справи, кабінети соціально-побутового орієнтування, теплиця, кабінет ЛФК, кабінет психолого-педагогічної корекції.
Учні Цюрупинської спеціальної школи вирощують квіти, самі висаджують клумби. Хлопчики столярної справи зробили подвір’я школи затишним та привабливим. Деякі діти малюють чудові картини різноманітними речами та запобіжними засобами, які в подальшому беруть участь на виставках та аукціонах.
Цюрупинська школа зайняла І місце в республіканському конкурсі з екології.
Випускники навчального закладу кожен рік роблять в подвір’ї подарунок на пам’ять. В свій час з дерева яке впало була зроблена «Сова» (Сова – це символ мудрості) і подарована школі на пам’ять.
В школі є свій театр ляльок, де діти самі їх виготовляють (навіть хлопчики). А ще вони роблять свої українські костюми та самі їх вишивають.
Керівництво закладу, в особі директора Івашкової Алефтини Василівни в цьому році почали створювати і оздоблювати живий куток. Вони планують розташувати в ньому маленьких тварин – рибок, хом’ячків, кроликів і т.п.
Що року навчальний заклад друкує збірку творчого надбання учнів «Сяйво Олешшя».
У звязку зі скрутним матеріальним становищем школи, БОБФ "Янголятко" оголошує збір коштів на придбання найнеобхідніших речей для вихованців цього навчального закладу. Цюрупинська спеціальна загальноосвітня школа до 1 вересня потребує:
- канцтовари;
- вазони для вирощування квітів;
- ігри з логічними завданнями;
- конструктори;
- пазли;
- дитяча література на українській мові.
-
Добрым волшебником может стать каждый! Інше Життя
В преддверии зимних х��лодов, помня ситуацию прошлых зим, когда температура в помещениях Детских Домов не поднималась выше 12 градусов, мы решили заранее провести Акцию, и Подарить Тепло социально незащищенным слоям населения – многодетным семьям, старикам в домах престарелых, ветеранам, живущим за чертой бедности, детям-сиротам и детям-инвалидам! -
Маленький Марк и большая проблема Сияние радуги
На первый взгляд – обычный, очень живой и любознательный малыш. Начинаю читать историю болезни и у меня, как у мамы, сердце сжимается. В свои неполные два года (а точнее 1 год и 10 месяцев) Марк перенес несколько тяжелых операций и сейчас предстоит еще одна. -
Помощь в постройке дома семье Лубенец Сияние радуги
На сегодняшний день для Валерия и Аллы остается открытым вопрос об окончании ремонтных и строительных работ второго этажа дома, чтобы создать дополнительную жилую площадь. Также необходимо сделать лестницу между этажами. Ведь строительство, как известно, требует больших финансовых затрат. Семья не имеет возмо��ности выделить со своего бюджета сумму в 10 000 гривен, необходимую для реализации планов по обустройству дома. -
Помогите маме Даниила излечить своего ребенка! Янголятко
Прошу Вас побыть немного волшебниками и дать шанс на нормальную жизнь моему сынишке. Мои родственники против того, чтобы я воспитывала сынишку сама, пытаются мне объяснить, что Дани будет лучше в детском доме. Для меня, как для любой матери ребёнок – это святое. Поймите меня, что я тоже хочу, что бы мой малыш был здоров. Я вынуждена обратится к Вам, добрые люди, у кого сердце дрогнуло, ПОМОГИТЕ!